Στο Μέλλον η Ανθρωπότητα θα Πάψει να Φοβάται τον Θάνατο


(Ανώτερη Επικοινωνία) 
Αγαπητοί Διδάσκαλοι του γήινου πεδίου, οι άνθρωποι χαίρονται στη γέννηση ενός παιδιού, γιατί είναι πράγματι ένα θαύμα της δημιουργίας και θρηνούν στο θάνατο ενός αγαπημένου, επειδή νιώθουν προσωπική απώλεια... την έλειψη αυτού του ατόμου από τον περίγυρό τους.
Ωστόσο, ο θάνατος είναι επίσης ένα θαύμα και, από πνευματική άποψη είναι εποχή χαράς γιατί είναι ο καιρός να επιστρέψει ο άνθρωπος σε μια πιο αληθινή κατάσταση ύπαρξης.

Συχνά σας έχουμε μιλήσει για τη μειωμένη συνειδητότητα των περισσοτέρων εκεί έξω, ενώ οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε τέτοιου είδους άρθρα, γνωρίζετε ότι η διαδικασία της Ανάληψης συνεπάγεται την επέκταση της συνειδητότητάς σας ώστε να συμπεριλάβετε όλη τη γκάμα των εκφράσεών της. Όπως θα έχετε συχνά ακούσει, δεν είστε μόνο ένας άνθρωπος με μια Ψυχή, είστε ένα θαυμάσιο Ον που έχει βιώσει μια τεράστια ποικιλία από φυσικές εκφράσεις συνειδητότητας.

Στην αρχαιότητα, όταν βιώνατε τις υλικές σφαίρες σε ημι-στερεά ή σε στερεή μορφή σε διάφορους βαθμούς, είτε στη Γη είτε σε άλλους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος ή του γαλαξία σας, διατηρούσατε την ίδια μορφή για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι τώρα. Στην πραγματικότητα, διατηρούσατε το ίδιο φυσικό περίβλημα εδώ και χιλιάδες χρόνια από τότε που ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος.

Τότε, η διαδικασία μετάβασης και η εγκατάλειψη του φυσικού περιβλήματος στο τέλος μιας ζωής ήταν τόσο φυσική όσο η απόρριψη ενός φθαρμένου ρούχου. Ο θάνατος, όπως τον γνωρίζετε τώρα, δεν υπήρχε μέχρι που η ανθρωπότητα βυθίστηκε στην πυκνότητα της κατώτερης 4ης και 3ης Διάστασης και ξεχάσατε ότι η παραμονή σας στη Γη είναι μια πολύ μικρή παρένθεση ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία εμπειριών μέσα στο θαυμαστό ταξίδι σας στο Σύμπαν.
Μετά από μια ειδική αποχαιρετιστήρια τελετή, η αναχωρούσα ψυχή εισερχόταν σε μια ειδική Πηγή Μετάβασης, όπου η Ιόχρους Φλόγα του Μετασχηματισμού έλαμπε (η Ιόχρους Φλόγα δεν είναι καυτή όπως ίσως νομίζετε, αλλά δροσερή και καταπραϋντική). Στη συνέχεια μεταφερόταν γρήγορα στο κατάλληλο περιβάλλον υψηλότερων διαστάσεων.

Αυτοί που έμεναν πίσω στο φυσικό πεδίο μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεπαθητικά με τους αγαπημένους τους που είχαν αναχωρήσει και ήξεραν ότι θα συναντηθούν πάλι κάποτε στο μέλλον. Γνώριζαν επίσης ότι μπορούσαν να αλληλεπιδρούν κατά τη διάρκεια του ύπνου με το Αιθερικό τους Σώμα με τους αγαπημένους τους καθώς τα νυχτερινά ταξίδια τους ήταν τόσο αληθινά και αξέχαστα όσο οι καθημερινές τους εμπειρίες.

Κάποια στιγμή στο μέλλον, η ανθρωπότητα θα πάψει να φοβάται τον θάνατο και θα καταλάβει ότι αποτελεί φυσικό μέρος της εκπληκτικής, συνεχώς εξελισσόμενης δημιουργικής διαδικασίας. Υπάρχει μια φυσική ροή γέννησης- θανάτου-μετάβασης-ανάπαυσης και αφομοίωσης και μετά αναγέννησης, προκειμένου να ζήσετε τη θαυμάσια ποικιλία μορφών, σχεδίων, μεγεθών και πραγματικοτήτων που έχετε στη διάθεσή σας ως συν-δημιουργοί. Εν τω μεταξύ πρέπει να απελευθερώσετε πολλές από τις παλιές σας «κολλημένες» ιδέες και ταμπού σχετικά με τον θάνατο και τη μεταθανάτια ζωή και να μάθετε ότι η ζωή που βιώνετε τώρα είναι μόνο μια στιγμή του συμπαντικού χρόνου.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε είναι, ότι όλα όσα βιώνετε αρχίζουν εντός σας. Είστε ένας μικρόκοσμος ή ένα μικροσκοπικό Σύμπαν εντός του μακροκοσμικού χώρου, ο οποίος περιέχει το σύνολο των εμπειριών όλων των Συμπάντων. Έχετε περιγραφεί ως κύτταρο μέσα στην Καρδιά-Νου του Ανώτατου Δημιουργού και αυτή είναι μια έγκυρη περιγραφή.
Όλα μέσα στην Δημιουργία περιέχουν την Ουσία, την Αγάπη-Φως Ενέργεια της Δημιουργίας, ή αλλιώς ένα Σπινθήρα του Θείου. Και πάλι, τονίζουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτή τη ζωτική ουσία. Αυτό το μαγευτικό Φάσμα Φωτός στάλθηκε από τον Ανώτατο Δημιουργό σε μια ποικιλία μειούμενων επιπέδων φωτεινότητας στον Θεό Πατέρα-Μητέρα και έπειτα στο Σύμπαν σας μέσω της ακτινοβολίας των μεγάλων Αρχαγγέλων. Κανένα από τα εκδηλωθέντα Σύμπαντα δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς αυτό το θεϊκό Φως, ούτε κι εσείς άλλωστε.

Θα έχετε διαβάσει-ακούσει κάποιον που είχε μια Εμπειρία κοντά στο Θάνατο και πως ένιωθε να έλκεται προς το Φως. Συχνά-πυκνά η εμπειρία είναι η ίδια για όλους με μερικές μόνο παραλλαγές. Συνήθως, ο βαριά άρρωστος ή σε πολύ σοβαρή τραυματική κατάσταση, έλκεται προς το Φως και περιβάλλεται με μια αίσθηση ευδαιμονίας και απίστευτης, συντριπτικής αγάπης.

Πολύ συχνά, βλέπει ένα γνωστό Ον του Φωτός ή, μερικές φορές, έναν αγαπημένο του που έχει περάσει στην Άλλη Πλευρά προτύτερα. Συνήθως έχει την αίσθηση ότι δεν μπορεί να πάει πολύ κοντά  στο Φως και μετά ξαναγυρίζει στο φυσικό του σώμα. Μερικές φορές τα Όντα του Φωτός μιλάνε μαζί του, αλλά όχι πάντα. Άλλες φορές πάλι, του δίνεται η δυνατότητα επιλογής να επιστρέψει στη φυσική του ύπαρξη ή να συνεχίσει προς το Φως και άλλες φορές του λένε ότι πρέπει να επιστρέψει, επειδή η αποστολή του στη Γη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σας εξηγήσαμε ότι το Πέπλο δεν είναι εκεί έξω, αλλά εντός σας, στη δική σας δομή του εγκεφάλου και είναι το ίδιο με την Εμπειρία κοντά στο Θάνατο. Όλα συμβαίνουν μέσα στον δικό σας, Ανωτέρων Διαστάσεων Ιερό Νου, και αυτή η διαδικασία ενορχηστρώνεται από τον Ανώτερο Εαυτό σας. Μια Εμπειρία κοντά στο Θάνατο αποτελεί συνήθως ένα σταυροδρόμι ζωής, θεωρείται χρόνος απόφασης και μια ευκαιρία για να προχωρήσει κανείς στo μονοπάτι της Φώτισης.
Και, αρκετά συχνά, αλλά όχι πάντα, συμβαίνει μια συγχώνευση με την Ψυχή, όπου ένα μέρος της ψυχής σας, που βρίσκεται στο τσάκρα της Ψυχής ή Star Chakra (περίπου 15 έως 20 εκ. πάνω από το κεφάλι σας), μετακινείται στο κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας και τότε ξεκινά η διαδικασία να γίνει αυτή ο διευθυντής των εμπειριών της ζωής σας αντί του ‘εγώ’ και των επιθυμιών του.

Κατά τη διάρκεια της Εμπειρίας κοντά στο Θάνατο λαμβάνει χώρα μια χημική αντίδραση η οποία διευκολύνει την είσοδο σε ένα τμήμα του εγκεφάλου που ονομάζεται Ιερός Νους. Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές που περιέχουν μερικά από τα Φωτεινά Πακέτα Σοφίας που είναι αποθηκευμένα εκεί. Αυτά τα Πακέτα Φωτός αποτελούνται από υψηλότερες συχνότητες του Φωτός και περιέχουν πληροφορίες στις οποίες το άτομο δεν μπορεί κανονικά να έχει πρόσβαση. Αυτό, στον συνειδητό νου του ανθρώπου όχι μόνο φαίνεται και νιώθει διαφορετικά, αλλά συχνά του δίνει πρόσβαση σε ένα μέρος της ιστορίας του και μερικές φορές στη γενεαλογία του και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Να θυμάστε αυτό, όλα όσα έχετε βιώσει και όλα όσα είστε – από την πρώτη φορά που εμφανιστήκατε ως μία εξατομικευμένη συνειδητότητα με θεϊκό Σπινθήρα μέσα σας και είπατε, "Είμαι ο Ων, Είμαι μια Όψη του Δημιουργού " – αποθηκεύονται στα Πακέτα Φωτός της Σοφίας που είναι αποθηκευμένα στα Ανώτερης Διάστασης επίπεδα του εγκεφάλου. Αποθηκευμένα μέσα στον Ιερό Νου σας, στο DNA και στα τσάκρα σας είναι όλες οι αρετές, τα χαρακτηριστικά, οι ιδιότητες και οι όψεις του Ανώτατου Δημιουργού. Σας περιμένουν να διεκδικήσετε τα κλειδιά της Βασιλείας με το να ενσωματώσετε τις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός που θα σας δώσουν πρόσβαση σε όλη τη μεγαλοπρέπεια της Θεϊκής Κληρονομιάς σας.

Έχετε ένα Αιθερικό Σώμα που περιέχει ένα πλήρες, αυθεντικό αντίγραφο των σωματικών, πνευματικών και συναισθηματικών σωμάτων σας. Όταν πεθάνετε, η Ασημένια Χορδή (όπως ονομάζεται), κόβεται και εσείς αδειάζετε πλήρως το φυσικό όχημα (σώμα), το οποίο αμέσως αρχίζει να αποσυντίθεται. Η Ψυχή σας ενσωματώνεται αργά με το Αιθερικό Σώμα και κατόπιν κινείστε προς τα πεδία των Ανωτέρων Διαστάσεων.
 
Πολλοί από εσάς έχετε ψευδή αντίληψη για το πώς είναι οι Ανώτερες Διαστάσεις. Τα ανώτερα πεδία δεν είναι ένα νεφελώδες, επουσιώδες περιβάλλον και δεν θα σας φαίνεται διαφορετικό από το φυσικό περιβάλλον της Γης. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε ότι με την πάροδο του χρόνου υπάρχουν πολλές διαφορές.
Όταν περάσετε στην Άλλη Πλευρά, θα έχετε και μορφή και ουσία. Ναι, η μορφή σας θα είναι πιο εκλεπτυσμένη και όχι τόσο στερεή όσο στο 3διάστατο περιβάλλον της  Γης, αλλά θα νιώθετε στερεοί και τα πάντα γύρω σας θα έχουν και μορφή και τάξη. Το επίπεδο με το οποίο θα είστε συμβατοί θα καθορίσει το πόση συνειδητή επίγνωση θα έχετε και ποιες θα είναι οι ικανότητές σας, καθώς και το πώς θα φαίνεται το περιβάλλον σας.
Και πάλι, οι συχνότητες τις οποίες εκπέμπετε ή με τις οποίες είστε συμβατοί θα καθορίσουν το επίπεδο της διάστασης στο οποίο θα μεταβείτε και επίσης σε ποιο επίπεδο κοσμικών πληροφοριών θα έχετε πρόσβαση. Η αύρα σας μοιάζει με ένα μανδύα που περιβάλλει το αιθερικό ή αστρικό σας σώμα και είτε είναι ένας μανδύας Φωτός είτε ένα σάβανο αρνητικής, δυσαρμονικής ενέργειας που έχετε συσσωρεύσει από τις πολυάριθμες προηγούμενες ζωές σας.
Αυτό το έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν, ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε μια σαφή κατανόηση της διαδικασίας μετάβασης και γι 'αυτό θα σας δώσουμε και πάλι μια σύντομη ανακεφαλαίωση για το τι συμβαίνει μετά την έξοδο της Ψυχής από το φυσικό σώμα.
Εκείνοι που είναι "Φωτισμένοι" και με αυτοεπίγνωση, οδηγούνται αμέσως ενώπιον του Συμβουλίου των Οδηγών τους για να κάνουν ανασκόπηση της ζωής τους που μόλις τελείωσε, όχι κρινόμενοι, απλά βλέποντας ξανά τη ζωή τους για να δουν ποιες προκλήσεις και ευκαιρίες αντιμετωπίστηκαν με θετικό τρόπο, με αγάπη και συμπόνια και ποια καθήκοντα δεν έχουν ολοκληρωθεί και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να ζήσουν ξανά.

Δεν μπορείτε να αποκρύψετε τίποτα από κανέναν στα υψηλότερα πεδία, επειδή η αύρα σας αναφέρει την πλήρη ιστορία σας και όλοι μπορούν να δουν την ακτινοβολία και τη λαμπρότητα του Πνευματικού Εαυτού σας ή την έλλειψή τους. Η μορφή σας θα είναι όμορφη και τέλεια και μπορείτε να φαίνεστε σε οποιαδήποτε ηλικία επιθυμείτε.
Έχετε να κάνετε πολλές επιλογές αφού ολοκληρώσετε την ανασκόπηση της ζωής σας. Μπορείτε να πάτε στα πανεπιστήμια της μάθησης σε διάφορα συστήματα αστέρων, να υπηρετήσετε, να απολαύσετε την ομορφιά της Δημιουργίας και να εξασκήσετε τις δεξιότητες συν-δημιουργίας σας ή οποιαδήποτε άλλη από τις εμπειρίες που είναι υπερβολικά πολλές για να περιγραφούν εδώ.
Η πρόοδος μιας ψυχής δεν είναι τόσο ταχεία στις ανώτερες σφαίρες όσο στο υλικό σώμα, επειδή γνωρίζετε τους συμπαντικούς νόμους και τα αποτελέσματα των σκέψεων και των πράξεών σας είναι άμεσα. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι ανυπομονούν να ενσαρκωθούν στο γήινο πεδίο, αν και είναι γεμάτο προκλήσεις, περιορισμούς και συχνά πόνους και θλίψεις.
Παρόλο που είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία και ένα μεγάλο προνόμιο να ενσαρκωθεί μια ψυχή στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή της μεγάλης μεταμόρφωσης. Υπάρχουν πολλές όμορφες ψυχές που στέκονται στα «φτερά» με την ελπίδα να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν και πάλι στη Γη ώστε να αποτελέσουν μέρος αυτής της θαυμαστής εξελικτικής διαδικασίας.
Μαζί με την προθυμία σας να έρθετε στη Γη και να μοιραστείτε το Φως σας για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα και τον πλανήτη σας, σας δόθηκε η ευκαιρία να ενσωματώσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του Θεϊκού Εαυτού μπορούσατε να έχετε και να χρησιμοποιήσετε. Αυτή είναι η Χρυσή Υπόσχεση που σας έγινε προτού επιστρέψετε στη Γη γι’ αυτή την εμπειρία ζωής. Ήταν μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία να ενσωματώσετε το μέγιστο ποσό της θεϊκής σας συνειδητότητας και να επιστρέψετε στην αληθινή σας κληρονομιά ως Όντα Φωτός.
Αλλά είναι διαφορετική η ιστορία για όσους πεθαίνουν από βίαιο θάνατο - όσοι έχουν ζήσει μια ζωή μίσους, φόβου και επιθετικότητας προς τους άλλους ή έχουν μεγάλη συσσώρευση αρνητικού καρμικού χρέους για να ξεπεράσουν. Αυτές οι ψυχές μεταφέρονται σε ό, τι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "μονάδα εντατικής θεραπείας" όπου τους φροντίζουν με αγάπη ένα πλήθος Αγγέλων του Ελέους.
Αυτές οι ψυχές είναι έγκλειστες σε μια φυλακή δικής τους κατασκευής (η παραμορφωμένη αύρα τους) και θα ζουν σε μια κατάσταση ονείρου που αποτελείται από τις πεποιθήσεις τους, τις αρνητικές πράξεις και τις μη ρεαλιστικές αντιλήψεις τους. Είναι το πιο κοντινό σε αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί "κόλαση" ή "καθαρτήριο", επειδή ζουν σε έναν κόσμο με μορφές σκέψης χαμηλότερης συχνότητας που έχουν δημιουργήσει στη Γη κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων εμπειριών από όλες τις προηγούμενες ζωές τους.

Οι Άγγελοι του Ελέους εκπέμπουν συνεχώς την Αγάπη και το Φως του Δημιουργού σ 'αυτές τις ψυχές και αργά, με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με το πόσο πυκνό είναι το αρνητικό πεδίο, το ελιξίριο της αγάπης διαπερνά και διαλύει σταδιακά το κέλυφος γύρω από το αιθερικό σώμα και την ψυχή. Υπάρχει πάντοτε η ευκαιρία για αποκατάσταση, παρόλο που μπορεί να χρειαστούν αιώνες για να γίνει κάτι τέτοιο, ανάλογα με τη σοβαρότητα και το μέγεθος της αρνητικότητας.

Επιτρέψτε μας να ξεκαθαρίσουμε και μιαν άλλη πλάνη: δεν είναι "αμαρτία" να αυτοκτονήσει ή να χάσει κάποιος τη ζωή του πριν ολοκληρωθεί η αποστολή του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι αποφασίζουν να τερματίσουν τη ζωή τους ή να θυσιάσουν τη ζωή τους για κάποιον άλλο. Κάποιες φορές γίνεται από συντριπτική ντροπή, ενοχή ή φόβο, μερικές φορές από άσχημους αλτρουιστικούς λόγους (που συνήθως προκύπτουν όταν το άτομο διακατέχεται από το σύνδρομο του μάρτυρα) ή όταν ένα άτομο πάσχει από ανίατη ασθένεια και ο πόνος έχει καταστεί υπερβολικός. Σε αυτές τις ψυχές θα δείξουν πώς να διορθώσουν τις καταστάσεις που προκάλεσαν την ταλαιπωρία τους, τον πόνο ή την ασθένειά τους και θα τους δοθεί μια άλλη ευκαιρία να κάνουν το σωστό.
 
Εάν ένα άτομο αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του λόγω των οδυνηρών καταστάσεων που δημιούργησε για τον εαυτό του, δεν θα μπορέσει να αποφύγει τις ίδιες περιστάσεις σε μια μελλοντική ζωή και έτσι απλά αναβάλλει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες να μάθει τα μαθήματα ζωής. Θυμηθείτε, είστε πάντα ο δικός σας δικαστής και αποφασίζετε με τη βοήθεια του Συμβουλίου των Οδηγών σας ποια θα είναι η εμπειρία της επόμενης ζωής σας, με πολλές διαθέσιμες επιλογές και ευκαιρίες. Όταν μια Ψυχή βρίσκεται στο περιβάλλον των Ανώτερων Διαστάσεων, είναι πάντα πρόθυμη να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, έτσι ώστε το αυρικό πεδίο της να καθαριστεί από τυχόν δυσαρμονικά δονητικά πρότυπα και το ταξίδι της προς την Φώτιση να συνεχιστεί.

Είναι επίσης σημαντικό να καταλάβετε ότι οι κανόνες έχουν αλλάξει καθώς η διαδικασία της εξέλιξης περιστρέφεται ελικοειδώς στο επόμενο επίπεδο. Κάθε γενιά ψυχών εδώ και εκατό χρόνια ενσαρκώνεται με μεγαλύτερη διαθέσιμη κοσμική μνήμη. Με άλλα λόγια, το Πέπλο της Λήθης αραιώνει και σιγά-σιγά εξαλείφεται.
Οι μεμβράνες του Φωτός γύρω από τα πολλαπλά νήματα του DNA γίνονται επίσης λεπτότερες και οι νέοι που γεννιούνται τώρα θα έχουν πρόσβαση σε ικανότητες και ταλέντα που δεν ήταν διαθέσιμα στους γονείς και τους παππούδες τους. Αποκαλέστε τους όπως θέλετε: Παιδιά Indigo, Παιδιά Κρίσταλ ή Χρυσά, είναι σοφές Παλαιές Ψυχές που συμφώνησαν να ενσαρκωθούν στη Γη για να πάρουν τα ηνία από εσάς, τους πρεσβύτερους και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο Φως της Νέας Εποχής.
Δεν έχει σημασία αν οι άνθρωποι αρνούνται την αλήθεια σε αυτά που σας μεταφέρουμε. Είναι η Ζωντανή Αλήθεια και ο Συμπαντικός Νόμος και κάθε Ψυχή επηρεάζεται και κυβερνάται από τις αρχές του Θεϊκού Πεδίου, είτε το πιστεύουν είτε όχι. Εδώ ισχύει και πάλι το εσωτερικό Πέπλο της Λήθης και πρέπει να σπάσουν τους περιορισμούς του αρνητικού περιβάλλοντος της 3ης Διάστασης για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την θαυμάσια σύνδεση με την Πηγή. Πάντα ήσασταν και πάντα θα είστε συνδεδεμένοι με το ΠΑΝ που ΥΠΑΡΧΕΙ. Η αίσθηση της αποσύνδεσης είναι μέσα στο μυαλό σας και ο τρόπος για να ξεκλειδώσετε την πόρτα στον Ποταμό της Ζωής είναι μέσα στην Ιερή Καρδιά.
Αγαπητοί μου φορείς του Φωτός, σας ζητάμε να δείτε κάθε δοκιμασία και πρόκληση ως μια ευκαιρία για να απελευθερώσετε ξεπερασμένες σκέψεις και δονητικές μορφές που δεν εξυπηρετούν πλέον το μέγιστο καλό σας. Σας ζητάμε να δείτε τις εμπειρίες της ζωής σας μέσα από τα φίλτρα της Ιερής Καρδιάς-Νου σας καθώς έλκετε τα Σωμάτια της Ζωής-Φωτός του Δημιουργού και τους ενσταλάζετε την αγάπη σας πριν τα ακτινοβολήσετε έξω στον κόσμο και την ανθρωπότητα.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον κοσμικό χορό της εξέλιξης και, μαζί, θα επικρατήσουμε.

Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ Σ. ΝΑΤΣΟΥΛΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;