O Rudolf Steiner για τα Εχθρικά Πνευματικά Όντα που τρέφονται από το φόβο και το άγχος




Το άγχος, η κατάθλιψη και ο φόβος αφανίζουν τόσους  πολλούς ανθρώπους σήμερα, αλλά ελάχιστοι σταματούν για λίγο και να σκεφτούν ότι εκτός από τις υλικές επιρροές στη ζωή μας, μπορεί επίσης να είμαστε υπό την επήρεια όντων που υπάρχουν σε διαστάσεις έξω από τη συνηθισμένη αντίληψή μας.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στην πραγματικότητα από ό, τι μπορούμε να δούμε, να νιώσουμε, να ακούσουμε, να γευτούμε και να αγγίξουμε. Στην πραγματικότητα, η καταγραφή της ύλης που συνθέτει το σύμπαν αποκαλύπτει ότι περίπου το 73% αποτελείται από σκοτεινή ενέργεια και ένα άλλο 23% αποτελείται από σκοτεινή ύλη, τις οποίες ούτε μπορούμε να δούμε ούτε να καταλάβουμε. Επιπλέον, το ανθρώπινο μάτι είναι ικανό να δει μόνο γύρω στο 0.0035% του συνολικού φάσματος της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EM). Όταν κοιτάζουμε τους ουρανούς, το 96% είναι αόρατο για μας. Περιλάβετε σε αυτό και το πνευματικό πεδίο και θα καταλάβετε αμέσως ότι υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπαν δυνατοτήτων που υφίσταται πέρα από τις πέντε αισθήσεις μας.

Πολύ λίγοι επιστήμονες σήμερα είναι πρόθυμοι να διερευνήσουν τη μεταφυσική για να εξετάσουν τη ζωή πέρα από τη συνηθισμένη αντίληψη, προκειμένου να δημιουργήσουν μια σύνδεση μεταξύ του ορατού και του αόρατου. Ο Ρούντολντ Στάινερ, ένας από τους πιο παραγωγικούς και προικισμένους επιστήμονες, φιλοσόφους και εσωτεριστές της εποχής του, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της δουλειάς του στην προσπάθεια να ‘’βλέπει’’ πίσω από το πέπλο, μοιράζοντας την επίγνωσή του για τη βαθύτερη φύση της ζωής και του κόσμου πιο πέρα.

Όσον αφορά το άγχος και την κατάθλιψη, ο Στάινερ μίλησε για εχθρικά όντα στον πνευματικό κόσμο που επηρεάζουν και τρέφονται από τα ανθρώπινα συναισθήματα, μια έννοια που είχε μέχρι πρότινος σχεδόν απορριφθεί πλήρως μέχρι που "ξανα-ανακαλύφθηκε" πρόσφατα.

Ωστόσο, αυτή η ενέργεια ήταν και είναι γνωστή στους σαμάνους και όλους τους άλλους που έχουν πρόσβαση στις πνευματικές διαστάσεις με σκοπό να ανακουφίσουν την ψυχική ταλαιπωρία των ασθενών τους.

Πολλοί είναι εξοικειωμένοι με την έννοια των ενεργειακών βαμπίρ, ή ανθρώπων αρνητικών που πιπιλίζουν την ενέργειά σας και τροφοδοτούν τα αρνητικά συναισθήματά σας. Σχετικά με την ύπαρξη παρόμοιων οντοτήτων που υπάρχουν σε άλλες διαστάσεις, ο Στάινερ έγραψε: 

"Υπάρχουν όντα στα πνευματικά πεδία για τα οποία το άγχος και ο φόβος που προέρχονται από τα ανθρώπινα όντα προσφέρουν ευπρόσδεκτη τροφή. Όταν οι άνθρωποι δεν έχουν άγχος και φόβο, τότε αυτά τα πλάσματα λιμοκτονούν. Οι άνθρωποι που δεν έχουν ακόμη πειστεί αυτή η αναφορά μπορεί να είναι ‘άχρηστη’, αλλά για εκείνους που είναι εξοικειωμένοι με αυτό το φαινόμενο, είναι πραγματικότητα. Εάν φόβος και άγχος εκπέμπεται από τους ανθρώπους και ξεσπάσουν σε πανικό, τότε αυτά τα πλάσματα θα βρουν άφθονη τροφή και θα γίνονται όλο και πιο ισχυρά. Αυτά τα όντα είναι εχθρικά προς την ανθρωπότητα.

Οτιδήποτε τρέφεται με τα αρνητικά συναισθήματα, με άγχος, φόβο ή δεισιδαιμονίες, απελπισία ή αμφιβολία, στην πραγματικότητα είναι εχθρικές, σκοτεινές δυνάμεις ευρισκόμενες σε λεπτοφυείς κόσμους (πεδία), οι οποίες εξαπολύουν σκληρές επιθέσεις σε ανθρώπους, ενώ συγχρόνως τρέφονται. Ως εκ τούτου, είναι πρωτίστως απαραίτητο να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το άτομο που εισέρχεται στη γνώση ενός πνευματικού κόσμου, ξεπερνά τον φόβο, τα συναισθήματα της αδυναμίας, την απελπισία και το άγχος, δηλαδή αυτά ακριβώς τα συναισθήματα που ανήκουν στον σύγχρονο πολιτισμό και τον υλισμό, τα οποία αποξενώνουν τους ανθρώπους από τον πνευματικό κόσμο, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλα να προκαλούν απελπισία και φόβο για το άγνωστο στους ανθρώπους, προσκαλώντας έτσι τις προαναφερθείσες εχθρικές δυνάμεις εναντίον τους. "
Rudolf Steiner

Τα αρνητικά συναισθήματα ως τροφή των εχθρικών πνευμάτων

Μια τέτοια ιδέα δεν είναι άμεσα αποδεκτή στην καθημερινή συζήτηση που κατευθύνεται από τον άκαμπτο σκεπτικισμό και τον επιστημονικό υλισμό. Οι σημερινές παραδόσεις έχουν επιδιώξει να αποκλείσουν την αρχαία μεταφυσική σοφία και την πρακτική εφαρμογή της από τη ζωή μας και παρόλο που η επιστημονική έρευνα είναι εξαιρετικά πολύτιμη, η πνευματική αντίληψη αποτελούσε πάντα μέρος της εμπειρίας μας.

Οι σχέσεις με όντα άλλων διαστάσεων που γίνονται αντιληπτά διαισθητικά ή άλλες έξτρα αισθήσεις είναι από αιώνες μέρος της ιστορίας μας και είναι άμεσα προσβάσιμα σε όλους μας με σωστή πρακτική και προσοχή επί του θέματος. Γνωρίζω ότι αυτό αληθεύει από τις εμπειρίες μου με τον φυτοθεραπευτικό σαμανισμό όπου είναι εξ ολοκλήρου δυνατό να εισέλθει κάποιος σε καταστάσεις συνείδησης όπου υπάρχουν ολόκληρες, διαφορετικές κοσμολογίες ζωής που είναι διαθέσιμες για αλληλεπίδραση.

Βρίσκοντας κανείς τον εαυτό του στη σφαίρα της σπειροειδούς αρνητικής κατάθλιψης, του εξουθενωτικού άγχους ή του ανεξέλεγκτου, παράλογου φόβου, είναι σημάδι, όπως επισημαίνει ο Στάινερ, μιας αποσύνδεσης από την αληθινή πνευματική του φύση, που επιδεινώνεται από τα όντα που λειτουργούν στις πνευματικές σφαίρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι θεωρούν ότι τέτοιες διαταραχές είναι πνευματικές ασθένειες και μέχρι να θεραπευτεί η ρωγμή με την κατάλληλη προσοχή που δίδεται στην ανάπτυξη του πνεύματος, τα συναισθήματα τείνουν να επιδεινώνονται και να οδηγούν το άτομο σε περισσότερη απελπισία.


Rudolf Steiner
Ο Ρούντολφ Ζόσεφ Λόρενς Στάινερ (Rudolf Joseph Lorenz Steiner, 27 Φεβρουαρίου 1861 - 30 Μαρτίου 1925) ήταν Αυστριακός φιλόσοφος και αρχιτέκτονας. Σχεδίασε συνολικά 17 κτίρια εκ των οποίων τα πιο γνωστά είναι το Πρώτο και το Δεύτερο Γκαιτεάνουμ. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός, κατά τις αρχές του 20ου αιώνα, με την ίδρυση του πνευματικού κινήματος της Ανθρωποσοφίας. 

Τι είναι η ενέργεια ''Loosh'' 

Στη σύγχρονη εποχή η έννοια της ενέργειας ‘loosh αναφέρθηκε από τον Ρόμπερτ Μονρόε του Monroe Institute, αν και αυτή η ενέργεια είναι γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Η ενέργεια loosh είναι η ζωική ενέργεια που υπάρχει μέσα σε κάθε ζωντανό οργανισμό, είναι απλά και μόνο ενέργεια και σ’ αυτήν περιλαμβάνεται και η συναισθηματική ενέργεια.  
Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στις 11/9/01 έγινε επίσης για τη συλλογή μεγάλων ποσοτήτων ενέργειας loosh καθώς τρομοκρατήθηκε ένα τεράστιο τμήμα της ανθρωπότητας.
Πιο συγκεκριμένα, ο σπάνιας χρήσης όρος "loosh" είναι η λέξη που επινόησε ο R. Monroe αναφερόμενος στη συναισθηματική ενέργεια που εκπέμπουν τα ζώα και οι άνθρωποι και η οποία αυξάνεται σε δύσκολες συνθήκες που συνεπάγονται έντονο, δυνατό σωματικό πόνο αλλά επίσης και έντονο ψυχικό πόνο.

Πολλούς αιώνες πριν, ίσως και χιλιετίες, η γνώση της αρνητικής ζωικής ενέργειας  αναπτύχθηκε και εκμεταλλεύτηκε ως σκοτεινή, πολυδιάστατη απόκρυφη τέχνη και δεξιότητα, που χρησιμοποιείτο από τις μυστικές κοινωνίες για τον κοινωνικό προγραμματισμό και τον έλεγχο του νου - σήμερα στην ηλεκτρονική μας εποχή η χρήση της έχει φτάσει σε ένα ζενίθ.
Το σύστημα επίτηδες κρατάει τους ανθρώπους σε κατά-
σταση φόβου, μίσους, κατάθλιψης ή άγχους.
Με την ύπαρξη του Ινστιτούτου Monroe, οι επιστήμονες άρχισαν έναν εξαιρετικά εξειδικευμένο πειραματισμό και έρευνα ώσπου στο τέλος αυτές οι πολύ εκλεπτυσμένες δραστηριότητες και τεχνικές έγιναν κτήμα των μυστικών υπηρεσιών που μέσα από το Montauk Project της Area 51 στη Νεβάδα, άρχισαν να την "αρμέγουν" από βασανιζόμενα άτομα για ‘’στρατιωτικούς’’ και ‘’αμυντικούς’’ σκοπούς (υποτί-θεται) αλλά και για την επιρροή των ατόμων που ασχολούνται με την μουσική ποπ, τη βιομηχανία του θεάματος και την γενικευμένη παιδοφιλία της σύγχρονης εποχής. 
Θυσία ανθρώπων για συγκομιδή ενέργειας loosh
Η χρήση της ενέργειας loosh έγινε τελικά η κύρια απασχόληση μυστικών υπηρεσιών, σκοτεινών επιχειρήσεων (black-ops) και οργανώσεων. Την ενέργεια αυτή την εκμεταλλεύονται επίσης ως μέσο χειραγώγησης οι Αρνητικοί από άλλες διαστάσεις καθώς την αντλούν από τα άτομα που απάγονται – κυρίως παιδιά – τα οποία τρομοκρατούν και βασανίζουν ώστε να αποκομίσουν την τραυματική ενέργεια που εξέρχεται από το ανθρώπινο συναισθηματικό σώμα. 

Ως αρνητική συναισθηματική ενέργεια, η ενέργεια του πόνου, του τραύματος, του άγχους, της κακοποίησης και της ταλαιπωρίας, περιέχει το αυξημένο μοριακό περιεχόμενο και τις ομαδικές αθροιστικές αδρεναλίνης-κορτιζόλης μέσω της κβαντικής δυναμικής του αίματος, του σώματος και των εγκεφαλικών συστημάτων. Κάτω από το έντονο στρες του τραύματος, το αίμα και η σάρκα είναι για τις Αρνητικές Οντότητες άκρως "εμπλουτισμένα" και ως εκ τούτου εξαιρετικά προϊόντα κατανάλωσης.
Αγάλματα σαυροειδών 'θεοτήτων'
(Υπάρχει ένα απόσπασμα στην Παλαιά Διαθήκη, όπου οι θεοί εκστασιάζονται από το άρωμα της καύσης της ανθρώπινης σάρκας. Οι αποκαλούμενοι «θεοί» στην Παλαιά Διαθήκη ήταν κυρίως Αρνητικές Οντότητες).

Όχι μόνο αυτό το αρνητικό φορτίο ενέργειας είναι εξαιρετικά πολυπόθητο, αλλά πιο σημαντικό από όλα, είναι απολύτως απαραίτητο για  τη διευκόλυνση της ύπαρξης στα γήινα πεδία των Αρνητικών Οντοτήτων, καθώς και για την ικανότητα να κρατάνε την ανθρώπινη μορφή τους και να μην ‘κυλούν’ σε αλλαγή σχήματος του σώματός τους (shapeshifting).

Προφανώς, λόγω της διαφοράς δόνησης της συχνότητας των διαφορετικών επιπέδων, υπάρχει μια θεμελιώδης φυσιολογική ασυμβατότητα, την οποία η αρνητική ενέργεια loosh εξουδετερώνει ενισχύοντας παράλληλα ακόμη περισσότερο την δική τους ενεργειακή αντοχή και λειτουργία στη Γη και στις χαμηλότερες διαστάσεις. 


ΠΗΓΗ:Dylan Charles / Waking Times
MΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;